Våra tjänster

Löpande LinkedIn-coachning

Vanan, kunskap och att det är roligt bygger er framgång på LinkedIn!

Har ni som företag bestämt er för att LinkedIn ska vara en del av er kommunikation med marknaden? Vi hjälper er vidare från just det beslutet. Ni har kanske gått en LinkedIn-utbildning tidigare? LinkedCoach är det som händer efter utbildningen.

Vi har alla börjat att träna på gym för att ganska snart sluta igen. LinkedCoach är som din LinkedIn PT som hjälper dig att bygga en hållbar vana att använda plattformen. Vi vill inte leverera enbart en föreläsning där vi berättar om LinkedIns förträfflighet och hur ni gör fixar era profiler. Vi har lyckats den dagen LinkedIn blivit en naturlig och hållbar vana för er.

Första veckorna går alltid i högt tempo, ni kommer få till er mycket kunskap via våra videos men även via personlig coachning som antingen sköts helt via vår digitala plattform men även via telefon eller Teams.

Efter 2-3 veckor så kommer vi in i fasen där vi får er att hålla i. Ni bearbetar och bygger ett relevant och roligt nätverk. Vi pushar er till innehåll och hjälper er även med idéer på content. För vad skall just du skriva om? Hur personlig kan du vara och hur stor del av det du skriver skall vara kopplat till företaget du arbetar på?

Om det funnits ett universellt svar på den frågan så hade det varit enkelt. Nu är vi alla olika individer vilket gör att vi anpassar coachningen efter just dig.

Det här är löpande coachning på individ-nivå. Det pågår under två till tre månader, vi hjälper dig att ta de steg du vill, hjälper dig med den kunskap just du behöver och är ett stöd fram till den dag du känner att ”LinkedIn är OK, det fungerar bra för mig, jag förstår plattformen och har nått de mål jag satt upp. Jag ser LinkedIn som en naturlig del av mitt nätverkande och nätverket lär känna mig och våra produkter/tjänster”

För dig som är arbetssökande så har vi ett tydligt fokus på ert nätverkande med syftet att hitta er nästa tjänst. Självklart så har vi samma mål!

Coachningen anpassas så att vi närmar oss rätt företag och rekryterare just för dig.

Personlig coachning går att boka direkt online, men vid grupper över 15 personer så ber vi er ta kontakt med oss via mail.

Vi startar upp grupper löpande efter ditt företags behov!

Löpande Coachning 1 månad

1 månad

6595 kr

För dig som redan kommit en bit på väg och är villig att ge järnet!

Löpande Coachning 2 månader

2 månader

8995 kr

Har du redan kommit en bit på vägen men behöver en extra boost?

Löpande Coachning 3 månader

3 månader

11.995 kr

Med 3 månaders LinkedIn-coachning bygger du verkligen vanan att bli aktiv på världens största affärsnätverk!

Profilgenomgång

30 minuter

995 kr

Få ordning på din profil på LinkedIn så att du attraherar på rätt sätt!

Keep it up!

pp/månad

895 kr

Har du blivit coachad? Vi håller koll på dig så att du faktiskt håller i, även efter coachningen.

E-learning – På väg mot nytt jobb!

6 veckor

1495 kr

Är du arbetssökande och vill ta ett proaktivt grepp för att nå ditt nya jobb? Då ska du bli aktiv på LinkedIn med hjälp av vår 6-veckors E-learning "På väg mot nytt jobb"!

Snabbanslutning