Föreläsningar

Vad behöver ditt bolag? Är det en inspirationsföreläsning för att fler på bolaget ska få upp ögonen för LinkedIn se dess fulla potential? Eller handlar det om Personligt varumärke? Eller är ni redan ganska aktiva på LinkedIn och vill fördjupa i Social Selling och hur det fungerar?

LinkedCoach har flera olika föreläsningsuppdrag och håller även Content Workshops för att ge mer inspiration om vad man kan skriva/skapa innehåll om.

Självklart erbjuder vi generell kunskapsföreläsning om LinkedIn, som går att anpassa till deltagarnas kompetensnivå. 1–2 timmar.

Föreläsningarna går att köra både fysiskt och digitalt.

Är ni intresserade av en föreläsning så skicka ett mail till Pontus, så hjälper han dig till ett passande upplägg.
Maila på pontus@linkedcoach.se

Personligt Varumärke

Hur vi bygger ett hållbart och trovärdigt varumärke genom kunskap och engagemang?

Hur viktigt är personalens personliga varumärken och vilka fördelar finns det att mobilisera företagets resurser utanför marknadsavdelningen?

Det kan vid en första tanke ses som lite farligt att bygga upp medarbetarens personliga varumärke. När vi däremot tittar förnuftigt på frågan så kommer vi ofta till insikten att det är just personalen som har relationen med kunderna. Affärer görs mellan två personer som på något sätt möts. Kan vi underlätta för våra medarbetare att komma närmare våra kunder? Kan vi underlätta att faktiskt göra affärer?

En medarbetare som bygger nätverk, sprider kunskap och representerar ert varumärke är en språngbräda in i helt nya nätverk. Helt plötsligt så tar företaget en plats i ett nätverk där man tidigare inte varit representerad. Ni bygger fler kontaktytor och antal kundkontakter varje vecka kommer öka lavinartat.

​Ett starkt personligt varumärke tar tid att bygga då det baseras till mycket på förtroende och kunskap. Det kommer ta tid men när vi väl är där så är effekterna goda och ni kommer dra fördelarna av arbetet.

​Pontus Roos utbildar och föreläser löpande inom Personligt Varumärke och LinkedIn, och anlitas av bland annat IHM Business School i deras utbildningar.

För mer information och bokning, maila Pontus på: pontus@linkedcoach.se

LinkedIn – Kickstart

Mats Lygrell har med LinkedIns fantastiska möjligheter tagit en fin plats på världens största affärsplattform.

Den här föreläsningen riktar sig till er som vill aktivera er på egen hand men behöver inspiration och kunskap för ert första steg.

Föreläsningen är 1-2 två timmar och fokuserar på profiler, vilket syfte man har, vad man kan göra men även det man inte skall göra. Vad är ett relevant nätverk och skall man alltid dela något av värde?

​Vi tittar även på LinkedIns verktyg och hur ni använder dom för bästa effekt. Det här är en till två timmars kunskap som hjälper er att ta första steget i er satsning på LinkedIn.

​Som tillval till utbildningen så finns även feedback på alla profiler. Det innebär att alla medverkande får feedback på sitt egna innehåll, profil och ändringar vi rekommenderar.

​För mer information och bokning, maila Pontus på: pontus@linkedcoach.se

LinkedIn – Föreläsning, Utbildning & Content Workshop

En anpassad utbildning med workshop och feedback.

Alexander Johansson utbildade sina kollegor på ABB i LinkedIn redan 2014. Gedigen erfarenhet från en mängd branscher och jobbat med marknadsföring och försäljning i 20 år. Med ett tydligt kund- och affärsfokus sätter han sig snabbt in i bolags utmaningar och möjligheter. Hjälper företag med deras varumärke och marknadsföring, samt hyr ut marknadskonsulter i egna bolaget Marketmatch.

​Alexander är en av coacherna på LinkedCoach och ansvarar för egna kunder men även gemensamma kunder tillsammans med andra coacher.

​Föreläsningen är en mix av utbildning och workshop och finns i två olika modeller. Vi anpassar den efter era önskemål men vanligtvis är det 2 eller 3 timmar med eller utan Content Workshop.

​Tillsammans kan vi även sätta strategi och vad ni vill prata om och vad ni inte vill prata om. På individnivå ser vi även till att alla är med på banan sett till den personliga profilen och grundläggande kompetens. Utöver detta har vi även en workshop kring content där vi tar fram idéer tillsammans och hittar rätt vinkel på budskapen.

Vill du boka Alexander? Hör av dig direkt till honom på alex@linkedcoach.se

LinkedIn – Föreläsning, Utbildning & Workshop

En kombo där Workshop är i fokus.

Rolf Lindström har en gedigen bakgrund från digital marknadsföring. Redan 2015 utsågs Rolf till topp 10 av alla marknadsförare på LinkedIn i Sverige.

En utbildning med Rolf skapar alltid en känsla av förtroende och kunskap. Med en digital bakgrund sedan 1996 så har Rolf varit med om de förändringar som många pratar om.

Vart vill ni lägga fokus på föreläsningen? Är det den digitala resan eller vill ni vara mer hands-on och utbilda er, vässa era profiler på LinkedIn och se till att er närvaro på plattformen stärks?

Rolf har utbildat över 400 personer i LinkedIn så ni kan vara trygga i leverans!

Rolf är även öppen för uppdrag som interim marknadsansvarig. Kontakta Rolf direkt på LinkedIn så har ni kontakt på rätt ställe: https://www.linkedin.com/in/rolflindstrom/ 

Snabbanslutning