LinkedIn-koordinering

Driver du ett projekt med många inblandade? LinkedIn-koordinering handlar om att styra och coacha flera individer i ett projekt. Inte bara inom det egna bolaget, utan att styra flera individer från olika bolag som är intressenter i ett gemensamt projekt.

Det kan till exempel handla om ett fastighetsprojekt där vi har många intressenter: fastighetsägare, byggare, byggkonsulter, arkitekter, inredningsarkitekter, kommersiell förvaltning osv. Där identifierar vi nyckelpersoner som vill ta en tydlig roll kring projektet och dess synlighet på LinkedIn, och hjälper dem.

Så, istället för att lägga en massa pengar på betald annonsering, så använder vi kraften i fler personer för organisk synlighet på LinkedIn.

Det skapar intresse för projektet, fördjupar samarbeten, bygger det personliga varumärke och bolagets varumärke, och skapar mer hållbar och dynamisk kommunikation över tid.

Är du nyfiken på hur ett upplägg för LinkedIn-koordinering kan se ut i just ert projekt? Skicka ett mail till Alex, så berättar han gärna mer!

Maila på alex@linkedcoach.se

Snabbanslutning