Våra tjänster

  Löpande LinkedIn-coachning

  Vanan, kunskap och att det är roligt bygger er framgång på LinkedIn!

  Har ni som företag bestämt er för att LinkedIn ska vara en del av er kommunikation med marknaden? Vi hjälper er vidare från just det beslutet. Ni har kanske gått en LinkedIn-utbildning tidigare? LinkedCoach är det som händer efter utbildningen.

  Vi har alla börjat att träna på gym för att ganska snart sluta igen. LinkedCoach är som din LinkedIn PT som hjälper dig att bygga en hållbar vana att använda plattformen. Vi vill inte leverera enbart en föreläsning där vi berättar om LinkedIns förträfflighet och hur ni gör fixar era profiler. Vi har lyckats den dagen LinkedIn blivit en naturlig och hållbar vana för er.

  Första veckorna går alltid i högt tempo, ni kommer få till er mycket kunskap via våra videos men även via personlig coachning som antingen sköts helt via vår digitala plattform men även via telefon eller Teams.

  Efter 2-3 veckor så kommer vi in i fasen där vi får er att hålla i. Ni bearbetar och bygger ett relevant och roligt nätverk. Vi pushar er till innehåll och hjälper er även med idéer på content. För vad skall just du skriva om? Hur personlig kan du vara och hur stor del av det du skriver skall vara kopplat till företaget du arbetar på?

  Om det funnits ett universellt svar på den frågan så hade det varit enkelt. Nu är vi alla olika individer vilket gör att vi anpassar coachningen efter just dig.

  Det här är löpande coachning på individ-nivå. Det pågår under två till tre månader, vi hjälper dig att ta de steg du vill, hjälper dig med den kunskap just du behöver och är ett stöd fram till den dag du känner att ”LinkedIn är OK, det fungerar bra för mig, jag förstår plattformen och har nått de mål jag satt upp. Jag ser LinkedIn som en naturlig del av mitt nätverkande och nätverket lär känna mig och våra produkter/tjänster”

  För dig som är arbetssökande så har vi ett tydligt fokus på ert nätverkande med syftet att hitta er nästa tjänst. Självklart så har vi samma mål!

  Coachningen anpassas så att vi närmar oss rätt företag och rekryterare just för dig.

  Personlig coachning går att boka direkt online, men vid grupper över 15 personer så ber vi er ta kontakt med oss via mail.

  Vi startar upp grupper löpande efter ditt företags behov!

  Jatkuva valmennus 1 kuukausi

  1 kuukausi

  1300 EUR

  Niille, jotka ovat jo edistyneet jonkin verran ja ovat valmiita antamaan kaikkensa!

  Jatkuva valmennus 2 kuukautta

  2 kuukautta

  1600 EUR

  Oletko jo edistynyt, mutta tarvitset lisäpotkua?

  Jatkuva valmennus 3 kuukautta

  3 kuukautta

  1900 EUR

  Kolmen kuukauden LinkedIn-valmennuksessa rakennat todella tavan olla aktiivinen maailman suurimmassa liiketoimintaverkostossa!

  Johtajat LinkedInissä 1 kuukausi

  1 kuukausi

  alkaen 1 250 EUR

  Intensiivinen kuukausi niille, jotka ovat jo aktiivisia LinkedInissä!

  Johtajat LinkedInissä 2 kuukautta

  2 kuukautta

  alkaen 1 760 EUR

  Kahden kuukauden aikana opit johtamaan tiimiäsi eteenpäin LinkedInissä!

  Johtajat LinkedInissä 3 kuukautta

  3 kuukautta

  alkaen 2 200 EUR

  3 kuukauden valmennus sinulle, joka olet suhteellisen uusi LinkedInin johtaja, varmistamme, että luot itseluottamusta digitaaliseen johtamiseen LinkedInissä.

  Profiilin tarkastelu

  30 minuuttia

  190 EUR

  Laita LinkedIn-profiilisi kuntoon houkutellaksesi oikeita ihmisiä!

  Jatkakaa samaan malliin!

  pp/kk

  160 EUR

  Onko sinua valmennettu? Pidämme sinua silmällä, jotta varmistamme, että pysyt mukana myös valmennuksen jälkeen.

  Verkko-oppiminen – Matkalla uuteen työpaikkaan!

  6 viikkoa

  350 EUR

  Oletko työnhakija ja haluat löytää uuden työpaikan ennakoivasti? Ryhdy sitten aktiiviseksi LinkedInissä 6 viikon e-learning-ohjelmamme "Kohti uutta työpaikkaa" avulla!

  E-learning – Sosiaalinen myyntityö LinkedInin avulla!

  12 viikkoa

  650 EUR

  Tehosta myyntiäsi LinkedInin avulla. LinkedCoachin verkko-opetuksessa saat viikoittaisia tehtäviä, joiden avulla voit aktivoitua LinkedInissä - oikealla tavalla, täydentämään muuta myyntiä, jota teet sähköpostitse, puhelimitse ja tapaamisissa.

  Verkko-opiskelu – LinkedIn for Startups 8 viikkoa

  8 viikkoa

  600 EUR

  Houkuttele asiakkaita, kollegoita, sijoittajia ja kumppaneita LinkedInin avulla! Ajankulutus: 8 viikkoa Lähestymistapa: Joka maanantai julkaistaan viikon kurssit ja tehtävät 8 viikon ajan. Sijoitus: 5 500 kruunua ei sis. arvonlisävero (6 875 kruunua sisältäen arvonlisäveron). Me LinkedCoachilla toivotamme sinulle onnea! Löydät ohjelman täältä: https://linkedcoach.baloolearning.com/academy

  Snabbanslutning