Löpande Coachning 3 månader

Pris:
11.995 kr
kursens längd:
3 månader
Beskrivning:

(Start efter önskemål)
3 månader personlig coachning, får ni en väldigt stabil grund att stå på. Ni kommer att kunna och förstå LinkedIn och alla nödvändiga funktioner för att nå uppsatta mål.
Under tiden får ni tillgång och coachas igenom 25-35 uppgifter med tillhörande videomaterial.

Målet är att ni skall ta en plats på LinkedIn och antingen förknippas med ert yrke eller hitta sin nästa anställning. Ni kommer lära er om strategiska samarbeten, relevanta nätverk och bemästra funktionerna som gör skillnad för ert nätverkande.

Dina uppgifter är av olika svårighetsgrad men fokuserar på att bygga en vana att använda LinkedIn och bli en uppskattad nätverkare av andra. Att skapa ett personligt varumärke som står stabilt.

För er som arbetar försäljning så kommer stort fokus ligga på konvertering till affärer, hur konverterar vi och när konverterar vi?

Det är 3 månader späckat med kunskap, strategi och riktigt skoj. Våra coacher följer er hela tiden och genom vår digitala utbildnings- och coachningsplattform, LoopMe, kan vi tydligt se och följa upp med varje deltagare – på individnivå.

Spindeldiagrammet är en hjälp när vi coachar, då vi får varje deltagares upplevelse av uppgifterna. Vid varje uppgift så måste ni som deltagare tagga er upplevelse och reflektera över svårighet, möjlighet och vilket stöd ni kanske behöver. Det här omsätts sedan i ett diagram som vi sedan använder för att optimera kommande uppgifter till er. Allt med ett syfte att LinkedIn skall bli en naturlig vana för er att arbeta med.

Vi går bland annat igenom följande:
– Din profil
– Ditt nätverk
– LinkedIns sökfunktioner
– Bygga nätverk
– Förståelse för algoritmer
– Förslag på innehåll
– Din aktivitet kopplat till räckvidd
– Samarbeten på LinkedIn
– Video (att tänka på)
– Olika formats fördelar
– Räckvidd
– Djupgående förståelse för algoritmerna
– Artiklar på LinkedIn

För mer information och bokning skicka ett mail till pontus@linkedcoach.se

Kontakta Oss

    Snabbanslutning