Löpande Coachning 2 månader

Pris:
11 995 kr
kursens längd:
2 månader
Beskrivning:

Start efter önskemål! (individuell coachning)
På två månader så kommer ni ha hög kunskap om LinkedIn, ni kommer ha börjat att bygga vanan, ert nätverk skall vara relevant, dina mål skall vara tydliga.
Under perioden så får du 1-3 uppgifter varje vecka där vi i starten fokuserar på din profil, målsättning och ser till att du får en bra start.
Vid varje uppgift så måste ni som deltagare tagga er upplevelse av uppgiften och reflektera över svårighet, möjlighet och vilket stöd ni kanske behöver. Det här omsätts sedan i ett diagram som vi sedan använder för att optimera kommande uppgifter till er. Allt med ett syfte att LinkedIn skall bli en naturlig vana för er att arbeta med.

Vi kommer ha stort fokus på din egna ton, hur dina inlägg mottas och hur du agerar på andras inlägg. Vi skall få dig att ta plats, förstå plattformen och ha en hög kunskap. Du har kontakt med våra coacher varje vecka via vår utbildnings- och coachningsplattform, LoopMe. Där lämnar du feedback på uppgifter, utvecklas och får tillgång till alla filmer som förklarar uppgifter och ger många tips och trix.

Vi går bland annat igenom följande:
– Din profil
– Ditt nätverk
– LinkedIns sökfunktioner
– Bygga nätverk
– Förståelse för algoritmer
– Förslag på innehåll
– Din aktivitet kopplat till räckvidd
– Samarbeten på LinkedIn
– Video (att tänka på)
– Olika formats fördelar
– Räckvidd

(priser ex moms)

För mer information och bokning skicka ett mail till pontus@linkedcoach.se

Kontakta Oss

    Snabbanslutning