Alla nyheter

Shared posts – a bit more ”hidden” on LinkedIn

28 juni 2022

Overall, sharing on LinkedIn does not provide much visibility. Although there are exceptions. We've heard of people getting both 20,000 and 30,000 views on a share. But as I said, that is unusual.

Läs mer

Delningar på LinkedIn blir lite mer gömda

21 juni 2022

Överlag så ger inte delningar på LinkedIn jättemycket synlighet. Även om det finns undantag. Vi har hört om personer som fått både 20.000 och 30.000 visningar på en delning. Men det hör som sagt till ovanligheten.

Läs mer

Mer glädje på LinkedIn – skrattreaktionen

19 juni 2022

Nu blir det ännu roligare att vara på LinkedIn! En utmaning för många att vara aktiva på LinkedIn är att de tycker det "är tråkigt". De ser kanske alldeles för mycket stel corporate communications istället för inspirerande, upplyftande, roliga och insiktsfulla inlägg från personer som är relevanta för dem...

Läs mer

Enklare att kommentera som företag

16 juni 2022

En efterlängtat funktion på LinkedIn. Äntligen kan man välja vem man vill kommentera/gilla som direkt på inläggen i ens flöde.

Läs mer

Ännu fler inbjudningar till företagssidor på LinkedIn

10 maj 2022

Under ganska lång tid har man kunnat bjuda in 100 personer per månad till sin företagssida på LinkedIn. Nu tas det ett steg ytterligare – nu har man hela 250 inbjudningar att skicka ut, för att få fler följare till sin företagssida.

Läs mer
Snabbanslutning