Delningar på LinkedIn blir lite mer gömda

21 juni 2022

Överlag så ger inte delningar på LinkedIn jättemycket synlighet. Även om det finns undantag. Vi har hört om personer som fått både 20.000 och 30.000 visningar på en delning. Men det hör som sagt till ovanligheten.

Läs mer

Men, vad ska jag skriva om på LinkedIn?

19 juni 2022

Ja, det finns hur mycket som helst att skriva om. Och du kommer landa i det, bara du kommer in i ”inläggs-mindset”. Det händer väldigt mycket i bolag varje dag. Men få delar med sig på LinkedIn i det som sker. Våga dela med dig. Berätta om din vardag.

Läs mer

Vem ska jag egentligen connecta med på LinkedIn?

19 juni 2022

Många som är på LinkedIn har inte tagit ett aktivt val för att bygga sitt nätverk på rätt sätt. Vi har gamla kollegor (som kanske är inne en gång var tredje månad), studiekompisar (som är inne när de söker jobb, och kanske några rekryterare…

Läs mer

Hur funkar taggningar på LinkedIn?

19 juni 2022

Ja, hur ska man egentligen tänka när det kommer till att tagga personer på LinkedIn? En del tror att "ju fler jag taggar, desto mer synlighet får jag".  Det är inte sant. Du ska tagga personer (alltså med @namn namnsson, så att det blir blått) om du vet, eller tror, att inlägget är relevant eller intressant för dem.

Läs mer

Mer glädje på LinkedIn – skrattreaktionen

19 juni 2022

Nu blir det ännu roligare att vara på LinkedIn! En utmaning för många att vara aktiva på LinkedIn är att de tycker det "är tråkigt". De ser kanske alldeles för mycket stel corporate communications istället för inspirerande, upplyftande, roliga och insiktsfulla inlägg från personer som är relevanta för dem...

Läs mer

Enklare att kommentera som företag

16 juni 2022

En efterlängtat funktion på LinkedIn. Äntligen kan man välja vem man vill kommentera/gilla som direkt på inläggen i ens flöde.

Läs mer

Hur får vi fler följare till företagssidan på LinkedIn?

10 maj 2022

Det här är en ganska vanlig fråga vi får. Den kommer oftast från en social media manager eller en marknadschef på ett B2B-bolag. Och svaret är att frågan i grunden har fel fokus.

Läs mer

Ännu fler inbjudningar till företagssidor på LinkedIn

10 maj 2022

Under ganska lång tid har man kunnat bjuda in 100 personer per månad till sin företagssida på LinkedIn. Nu tas det ett steg ytterligare – nu har man hela 250 inbjudningar att skicka ut, för att få fler följare till sin företagssida.

Läs mer
Snabbanslutning